Fotografski kutak: slike s penjanja.

na slici: Ana
gdje: Pag-Stogaj, Stigma VI- 60m
foto: Trpimir Jakovina, 05/2008

Uitaj iduu fotografiju ...
AO HPD Željezničar
Povijest odsjeka
Alpinistička škola
Alpinistički i sportski smjerovi u Hrvatskoj
Knjižnica odsjeka
Ekspedicije, putovanja, izleti
Novosti
Arhiva novosti

Arhiva iz vremena prije nastanka ovih stranica

Linkovi

Novosti
Sedmi izlet LJAŠ 2023: 6.-7.5. - Klek
Šesti izlet LJAŠ 2023: 29.-30.04. - Tulove Grede
Peti izlet LJAŠ 2023: 22.-23.04. - Dabarski kukovi
Četvrti izlet LJAŠ 2023: 16.04. - Vela Draga
Drugi izlet LJAŠ 2023: 26.03. – Okić

Upozorenje

Penjanje je, po svojoj prirodi, potencijalno opasna aktivnost. Suština penjačkog iskustva jest u donošenju odluka: koje osiguranje upotrijebiti, koje smjerove penjati, kojoj informaciji vjerovati. više


RSS Feed

RSS je tehnologija koja omogućuje jednostavan način za automatsko preuzimanje informacija sa web stranica koje vam se sviđaju. više


Kontakt

AO HPD Željezničar
Trnjanska cesta 5b/I
HR-10000 Zagreb
info@aozeljeznicar.hr

Oslobađanje Kosova i Zadra

OSLOBAĐANJE KOSOVA I ZADRA

Prošli vikend smo Stipe, Borna, Kmeco i ja obilježili sada već tradicionalni, jubilarni drugi Advent u Paklenici. Osim nas tamo je bio i jedan auto Ultrasa (#aožultras), ali oni su došli penjati.

U subotu smo, također tradicionalno, oslobodili Kosovo . Dobro, ja ga nisam oslobodila, ali jedno je sigurno:  Kosovo nije Srbija. Onda smo popeli Prijatelju moj, em zbog Kmece jer mu je to najpenjaniji smjer, em zbog Stipe jer ga nikad nije penjao.

#aožultrawellness je kulminirao kobasicama i kuhanim vinom na koncertu u Zadru. Nakon toga smo skoro obranili boje zimske škole AOŽ-a u šatorskom klizalištu, na koje nas na sreću ipak nisu pustili. Slatki Kmeca je tako dobro plesao da su ga žene zaustavljale po ulici da mu čestitaju.  Dečki su se skidali. Ljudi su nas pitali jesmo li alpinisti. Mi više nismo znali što smo.

U nedjelju smo nakon 99 kava ušli u Spit Bull. Tu sam se u prvom cugu izgubila kao druga. Kmeco i ja smo izašli kroz Nosoroga i otišli na stotu pivokavu, dečki su ga popeli regularno i još za kraj riješili Frau Blüher.

Svim na Zemlji mir veselje.

Dora
created by: kmeco @ 2016-12-07 13:40:52 / updated by: duksi @ 2021-04-13 21:39:18