Fotografski kutak: slike s penjanja.

na slici: Martina, prema Velikom Triglavu
foto: Iva Katela, 12/2006

Uitaj iduu fotografiju ...
AO HPD Željezničar
Povijest odsjeka
Alpinistička škola
Alpinistički i sportski smjerovi u Hrvatskoj
Knjižnica odsjeka
Ekspedicije, putovanja, izleti
Novosti
Arhiva novosti

Arhiva iz vremena prije nastanka ovih stranica

Linkovi

Novosti
Osmi vikend LJAŠ 2022: 21. - 22.5. - Tulove grede
Sedmi vikend LJAŠ 2022: 14. - 15.5. - Klek
Šesti vikend LJAŠ 2022: 7. - 8.5. - Paklenica
Peti vikend LJAŠ 2022: 30.3 - 1.4. - Dabarski kukovi
Četvrti vikend LJAŠ 2022: 23. - 24.4. - Paklenica

Upozorenje

Penjanje je, po svojoj prirodi, potencijalno opasna aktivnost. Suština penjačkog iskustva jest u donošenju odluka: koje osiguranje upotrijebiti, koje smjerove penjati, kojoj informaciji vjerovati. više


RSS Feed

RSS je tehnologija koja omogućuje jednostavan način za automatsko preuzimanje informacija sa web stranica koje vam se sviđaju. više


Kontakt

AO HPD Željezničar
Trnjanska cesta 5b/I
HR-10000 Zagreb
info@aozeljeznicar.hr

Dodjela diploma zimske škole

Dragi svi, pozvani ste u SRI 27. 5. u prostorije društva na završnicu zimske škole generacije 2013/2014 te 2014/2015. Preostalo nam je:

  1. pročitati izvješća škola
  2. pregled zbivanja - projekcija
  3. dodjela diploma
  4. hm, nikad se ne sjećam što je bilo četvrto...

Posebno pozivamo vas koji biste htjeli upisati neku od sljedećih zimskih škola, kako biste dobili dojam što vas zapravo očekuje (lako se prevariti), kako biste detaljnije saznali uvjete za upis te kako bismo mi saznali kakav je trenutni interes i potreba za zimskom školom AOŽ 2015/2016.

Kao što znate, predavanja škole bila su otvorena svima, neki su nam se od vas i pridružili pa znaju kako nam je bilo srijedama i četvrtcima navečer u društvu i kod tete Milice. Neki, predvidljiviji i pitomiji izleti također su bili najavljeni uz otvoreni poziv na druženje. Ni tu priliku niste propustili. Međutim, po prirodi penjanja zimi, neki konkretniji penjački planovi ostali su tajna maltene i nama samima sve do zadnje sekunde odluke, pod smjerom, o tome hoćemo li nešto penjati ili ne. Takvi izleti bili su instruktorski zahtjevni i stoga zatvorenog tipa, no bilo ih je. Htjeli bismo vam prikazati u slikama što smo sve radili na terenu. I najzad, određene penjačke aktivnosti odradili smo po mentorskom principu, te će svi sudionici dobiti priliku prikazati što su uspjeli ušićariti od svojih mentora.

Bilo je intenzivno i naporno za sve. Ali i zabavno. Hvala svima na podršci, izravnoj i neizravnoj, a osobito predavačima, instruktorima, asistentima i mentorima bez kojih dobar dio škole ne bi bio provediv. Hvala i polaznicima na povjerenju - zvuči banalno, no ponekad ni to baš nije tako jednostavno. Spremiš se za izlet u PET navečer, a u SUB ujutro u autu cijeli plan se promijeni. :)

No, sad sam ga već pretjerao s najavom i pozivom, ostalo ćete morati čuti i vidjeti uživo. Lp i vidimo se za tjedan dana!

M.D.Program školeProgram školecreated by: duksi @ 2015-05-20 23:23:08