Fotografski kutak: slike s penjanja.

na slici: Vlado prema Brani, nakon popete Bosove grape
foto: Iva Katela, 01/2008

Uitaj iduu fotografiju ...
AO HPD Željezničar
Povijest odsjeka
Alpinistička škola
Alpinistički i sportski smjerovi u Hrvatskoj
Knjižnica odsjeka
Ekspedicije, putovanja, izleti
Novosti
Arhiva novosti

Arhiva iz vremena prije nastanka ovih stranica

Linkovi

Novosti
Deveti (ispitni) vikend LJAŠ 2021; 17.-18.07 - Dabarski Kukovi
Osmi vikend LJAŠ 2021; 03.-04.07 - Veliki Kozjak
Sedmi vikend LJAŠ 2021, 26.-27.06. - Klek
Šesti vikend LJAŠ 2021 19. - 20.06. - Dabarski Kukovi
Peti vikend LJAŠ 2021 - 12. - 13.06.2021

Upozorenje

Penjanje je, po svojoj prirodi, potencijalno opasna aktivnost. Suština penjačkog iskustva jest u donošenju odluka: koje osiguranje upotrijebiti, koje smjerove penjati, kojoj informaciji vjerovati. više


RSS Feed

RSS je tehnologija koja omogućuje jednostavan način za automatsko preuzimanje informacija sa web stranica koje vam se sviđaju. više


Kontakt

AO HPD Željezničar
Trnjanska cesta 5b/I
HR-10000 Zagreb
info@aozeljeznicar.hr

Gotova škola

From: mduksi@chem.pmf.hr
Date: Thu, 30 Oct 2008 13:05:32 +0100 (CET)

Završila je Alpinistička škola AO Željezničar 2008! Svi koji su izdržali do kraja uspješno su i položili ispit, a jučer je održana i ta formalnost dodjele diploma. Čestitamo! Bilo je tu još svakakvih drugih diploma osim onih HPS-ovih, što bih radije prepustio kome drugome da sumira.

Ova generacija testirala je dosta novina u dosadašnjem načinu rada naših škola. Ne mogu govoriti u ime drugih, no moja očekivanja od školaraca porasla su već nakon prvih par izleta, i ispada – sasvim opravdano. Da sad ne prepričavam cijelu školu, društvo je čista desetka! U ime cijelog odsjeka i posebno u Orsatovo i svoje ime, hvala vam na ukazanom povjerenju i želim vam/nam da ostanete i dalje aktivni – s nama, uz nas, a prije ili kasnije i iznad nas, s puno uspjeha i zadovoljstva na svakom koraku!

Posebno hvala svim instruktorima škole, na izravnoj pomoći, ali i na dobrom primjeru kojeg će slijediti i novi pripravnici svojim uključenjem u rad odsjeka, a za godinu dana i u rad sljedeće škole. Jedno je sigurno, školarci su vaše kvalitete prepoznali, a bome i prigodno nagradili, pa samo da spomenem da su za "naj instruktoricu" izabrali Ivanku Jakopec, a za "naj instruktora" Danka Ferbera. Pa čestitke još jednom na ovim laskavim titulama!

A da se malo osvrnemo i unatrag, generacija 2007. pokazala je zanimljive afinitete u svojim penjačkim kartonima, tako da između kandidatkinja Ivane Udiljak i Romane Stipetić nismo mogli izabrati najperspektivniju. Kvantiteta vs. kvaliteta, prvenstveni usponi vs. oni u visokim brdima, kruške vs. jabuke... A ne zaboravimo ni njihov angažman na ovoj školi, još jedan pozitivan primjer novim pripravnicima. Stoga smo i Romanu i Ivanu simbolično nagradili po jednim setom klinova. Čestitamo i nek vam je plodan i siguran nastavak vaše penjačke karijere!

Nakon svih živih diploma, poklona i čestitki podijeljenih u prvom, službenom dijelu večeri, uslijedio je onaj neslužbeni – do sitnih noćnih sati. Dobro jutro HR! :)

M.D.


created by: zeljeznicar @ 2008-10-30 12:11:00 / updated by: duksi @ 2008-10-30 13:07:49