Fotografski kutak: slike s penjanja.

Gdje: Tura na Kanjavec (Bohinj-Komna-Prehodavci-Kanjavec-Bohinj), 01/2013
Foto: Rene Lisac

Uitaj iduu fotografiju ...
AO HPD Željezničar
Povijest odsjeka
Alpinistička škola
Alpinistički i sportski smjerovi u Hrvatskoj
Knjižnica odsjeka
Ekspedicije, putovanja, izleti
Novosti
Arhiva novosti

Arhiva iz vremena prije nastanka ovih stranica

Linkovi

Novosti
Avanture iz Hobbitona, 19-20.10.19.
Klasika i neoklasika Paklenice (12&13.10.2019.)
Ne bas uspavani Div - Klek 2019.
Dnevnik terena (Kamenjak 14. i 15. 9. 2019.)
Grazer Bergland - izvještaj o nezgodi

Upozorenje

Penjanje je, po svojoj prirodi, potencijalno opasna aktivnost. Suština penjačkog iskustva jest u donošenju odluka: koje osiguranje upotrijebiti, koje smjerove penjati, kojoj informaciji vjerovati. više


RSS Feed

RSS je tehnologija koja omogućuje jednostavan način za automatsko preuzimanje informacija sa web stranica koje vam se sviđaju. više


Kontakt

AO HPD Željezničar
Trnjanska cesta 5b/I
HR-10000 Zagreb
info@aozeljeznicar.hr

Izlet škole na Okrešelj

From: "marko vukovic" - marko@zamir.net
Date: Mon, 13 Oct 2003 12:23:54 +0200

Nemoguce je sve popamtiti i opisati, pa sam odlucio nabaciti par rijeci o tome kako nam je bilo na izletu, bez ambicija da napisem pravi izvjestaj.

Skola je po planu otisla na Okreselj. Rani start (5:30) nikoga nije obeshrabrio te smo dobili i tri nova polaznika. Vozeci se u koloni stigli smo u Logarsku nesto prije 10h. Uspon do Frischaufovog doma, odmor, hrana, smjestanje. Oko jedan smo bili pod stijenom Mrzle gore. Tamo su postavljena 2 kratka smjera na kojima su tecajci vjezbali penjanje u navezu i abseil. Ponovljeni su cvorovi i komunikacija u stijeni, a zabijali su se i klinovi. Vjezba se otegnula do veceri te su se zadnji vratili do doma po vec debelom mraku.

U nedjelju smo se u koloni popeli kroz Turski zlijeb. Vecina je nastavila i na vrh Turske gore. Spust je isao istim smjerom kao i uspon, uz demonstraciju trcanja niz sipar.

To su goli fakti. Detalja i pikanterija je puno. Iz moje perspektive, bio je to uspjesan izlet na kojem smo se ZAISTA dobro zabavljali ali i radili. U radu skole sudjelovali smo Gordan, Davorin, Duksi, Sabina i ja. Steta sto nije bilo vise instruktora, jer su propustili atraktivan izlet i dobru zajebanciju. Sljedeci izlet je na Klek. Nadam se da ce nas tamo biti vise, pogotovo instruktora s vise iskustva.

Marko (Vukovic)


created by: zeljeznicar @ 2003-10-13 12:26:00 / updated by: marko @ 2003-10-13 12:50:46