Fotografski kutak: slike s penjanja.

na slici: Trpimir Jakovina
gdje: Paklenica, na izlazu iz Juhe VI+ 250m
foto: Miroslav Ristovski, 05/2008

Uitaj iduu fotografiju ...
AO HPD Željezničar
Povijest odsjeka
Alpinistička škola
Alpinistički i sportski smjerovi u Hrvatskoj
Knjižnica odsjeka
Ekspedicije, putovanja, izleti
Novosti
Arhiva novosti

Arhiva iz vremena prije nastanka ovih stranica

Linkovi

Novosti
Deveti (ispitni) vikend LJAŠ 2021; 17.-18.07 - Dabarski Kukovi
Osmi vikend LJAŠ 2021; 03.-04.07 - Veliki Kozjak
Sedmi vikend LJAŠ 2021, 26.-27.06. - Klek
Šesti vikend LJAŠ 2021 19. - 20.06. - Dabarski Kukovi
Peti vikend LJAŠ 2021 - 12. - 13.06.2021

Upozorenje

Penjanje je, po svojoj prirodi, potencijalno opasna aktivnost. Suština penjačkog iskustva jest u donošenju odluka: koje osiguranje upotrijebiti, koje smjerove penjati, kojoj informaciji vjerovati. više


RSS Feed

RSS je tehnologija koja omogućuje jednostavan način za automatsko preuzimanje informacija sa web stranica koje vam se sviđaju. više


Kontakt

AO HPD Željezničar
Trnjanska cesta 5b/I
HR-10000 Zagreb
info@aozeljeznicar.hr

Analiza evaluacijskih upitnika sa škole 2005

From: "marko vukovic" - marko@zamir.net
Date: Thu, 12 Jan 2006 19:08:45 +0100

Konačno sam se dočepao evaluacijskih upitnika sa škole 2005. Napisati ću svoju grubu interpretaciju, ne bi li vas zainteresirao da ih i vi pročitate. Svi koji su radili na školi spomenuti su u upitniku, pa ako vas zanima povratna informacija što školarci mislile o vašem angažmanu na školi, potražite upitnike kod pročelnika. Poučno štivo.

Broj odgovorenih upitnika je 19.

Na pitanje "da li je škola ispunila tvoja očekivanja", svi su odgovorili pozitivno. Za njih 8 škola je u potpunosti, a za 11 je uglavnom ispunila očekivanja. To je jako pozitivan feedback jer nitko nije ušao u zonu negativnih odgovora. (nije ispunila, uglavnom nije ispunila). Isto tako, ocjene vođenja škole su jako pozitivne (uglavnom ocjene 4 i 5) i općeniti dojam je da su svi tečajci bili izuzetno zadovoljni školom.

Očekivano, najmanje su zadovoljni predavanjima. Prigovori se odnose na kašnjenja početka predavanja, dužinu trajanja nekih predavanja i općenito manjak organiziranosti u tom segmentu. Isto tako, više njih izrazilo je potrebu za opsežnijom skriptom i popisom literature.

Najzadovoljniji su radom instruktora i količinom/kvalitetom prenesenog znanja. Neki instruktori/predavači su omiljeniji od drugih. Danko je definitivno bio zvijezda škole 2005, a Dukši najkontroverzniji - budući da je izazvao ambivalentne osjećaje kod školaraca. Za više detalja pogledajte upitnike.

Čini se da smo napredovali po pitanju ispita jer ove godine je bilo manje kritika na taj račun. I dalje nam zamjeraju neujednačenost ispitivača, ali ne toliko kao prijašnjih godina.

S obzirom na to da evaluaciju provodimo 3 godine za redom, može se uočiti napredak. Neke prigovore smo uklonili, neki su se ublažili. Kao najozbiljniji problem se iz godine u godinu pojavljuje kvaliteta/organizacija predavanja i očito je da bi tome trebalo posvetiti veću pažnju.

Budući da se "uspjeh škole mjeri brojem tečajaca koji ostanu aktivni u odsjeku" (Kratofil u poslanici Fenićanima), ako je vjerovati izjavama u evaluacijskim upitnicima, može se očekivati da ćemo dobiti dobru generaciju koja će potvrditi da je škola 2005 bila uspješna.


created by: zeljeznicar @ 2006-01-12 19:16:00